Om
Fotograf Hudiksvall -Peter Engström

Om Grafikstudion 

-Din fotograf i Hudiksvall & Söderhamn


Grafikstudion är ett företag med lång erfarenhet inom foto- och reklambranschen. Inriktningen är fotografi för reklam, fastighetsmäklare, bröllopsfoto, reportage och produktfoto.Jag heter Peter Engström och driver Grafikstudion. Företaget startades 2013 men erfarenheten har jag samlat på mig som anställd inom reklam/fotobranschen sedan 2001.


Jag har två busiga pojkar tillsammans med min fru Linn och de tar upp mycket av min lediga tid.


Jag brinner för fotografi och kameran hänger alltid med mig. Efterbehandlingsarbetet, bildretuscher, montage och bildmanipulationer är också något jag gillar. Många bilder görs för att säljas på bildbyråer på internet. Allt bildmaterial du ser på den här sidan är såklart skapat av mig.


Design och layout av trycksaker m.m är något jag sysslat med professionellt sedan 2001.


Företaget finns i Lindefallet mellan Hudiksvall och Söderhamn men jag jobbar  där jobben finns, så även om du inte bor i Hälsingland ska du inte vara rädd att anlita mig för ditt nästa projekt.


Behöver du en fotograf i Hudiksvall, Söderhamn eller nån annanstans i Hälsingland? Slå en signal på 070-3462545 eller maila mig på  peter@grafikstudion.com


Grafikstudion är medlem i i Svenska Fotografers Förbund och är godkänd för F-skatt.


Grafikstudions tjänster

FASTIGHETSFOTO


Grafikstudion fotograferar ungefär 600 objekt / år till fastighetsmäklarna i Hälsingland.

Fotografering av kommersiella fastigheter och flygfoto utörs också.

BRÖLLOPSFOTO


Jag arbetar som bröllopsfotograf främst i Hudiksvall och Söderhamn men även i andra delar av Hälsingland såsom Bollnäs, Edsbyn, Alfta, Delsbo, Ljusdal och Järvsö.

REPORTAGEFOTO


Grafikstudion fotograferar reportagefoto till  facktidskrifter, kundtidningar, interntidningar, förbundstidskrifter eller liknande. Kontakta Grafikstudion för ett professionellt resultat!

PERSONALFOTO


Grafikstudion fotograferar personalbilder åt företag i Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs och Ljusdal. Fotograferingen kan göras på plats hos er. Det sparar tid för er och det ger mer avslappnade bilder